TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldakspor'a gençlik aşısı. Uzun süredir alt yapıdan futbolcu çıkmadığı gerekçesiyle yapılan eleştirilen bu sezon itibariyle sona erecek gibi görünüyor. Alt yapı antrenörleri gelecek vaad eden 6 futbolcusunu A takım için önerdi.

Alt yapı futbolcularından 19 yaşındaki kanat oyuncusu Serhat Koçaklı, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Selim Güntepe, 17 yaşındaki forvet oyuncusu Yiğit Karaman, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Güney, 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Emircan Ortahisar ve 17 yaşındaki Mutlu Kanyılmaz alt yapı antrenörleri tarafından liste halinde yönetime rapor edildi.

Genel Kaptan Hakan Hürfikir A takıma kazandırılması planlanan oyuncuların listesini yeni teknik patron Serkan Afacan'a ulaştırdı. Kongrenin hemen ardından teknik patron Afacan, oyuncuları gözlemleyerek son kararı verecek. Bu futbolcuların 15 Temmuz'da başlaması planlanan ilk etap kampına dahil edilerek son durumlarına bakılacak. Ardından ise Bolu veya Kızılcahamam'da yapılacak kamp kadrosuna dahil edilmeleri de planlanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi