Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Trabzon Hekimoğlu ile karşı karşıya geldi. Ligde son olarak Devrek İlçe Stadı'nda 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği'ne elenen Zonguldakspor Hekimoğlu Trabzon deplasmanına puan yada puanlar için gitmişti.

Rakibi karşısında maça temkinli başlayan Zonguldakspor 16'ncı dakikada Burhan Eşer'in penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştü.

Maçın 20'nci dakikasında Zonguldaksporlu Emre Kara'nın ceza sahası dışından çektiği şut kalecinin kontrolünde az farkla auta çıktı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra yine Emra Kara ceza sahası içine girer girmez çektiği şut kalecide kaldı.

61'nci dakiada Hekimoğlu Trabzon atağında Musa Caner Aktaş Zonguldakspor kalecisi Taha ile karşı karşıya kaldı, ceza sahası içine girer girmez vurdu, kaleci Taha yüzde yüzlük golü engelledi.

69'ncu dakikada Zonguldakspor atağında Furkan Deniz'in sol kanattan yaptığı ortaya Sinan Uzun kafa vurdu, top az farkla auta gitti.

Maçın 74 ve 81'nci dakikalarında ise Hekimoğlu Trabzon'dan Can Erdem attığı gollerle takımını 3-0 öne geçiren golleri attı.

ZONGULDAKSPOR 3'ÜNCÜ BÖLGEDE YOK!

Zonguldakspor daha önceki maçlarda olduğu Hekimoğlu Trabzon maçında da gol yollarında etkisiz kaldı. Kaleci Taha yine elinden geleni yaparken, defans hattı da 74'ncü dakikaya kadar başarılıydı. Ancak özellikle 3'üncü bölgeye gidemeyen orta sahada da etkili olamayan Zonguldakspor'da dönen toplar defansı ve kaleciyi zor duruma soktu. 74 dakika direnen defans ve kaleci Taha bu dakikadan sonra gelen gollere engel olamadı.

14'NCÜ SIRAYA GERİLEDİK
Zonguldakspor Hekimoğlu Trabzon karşısında aldığı yenilgi ile 14'nüc sıraya geriledi, bu sezon ilk kez 3-0'lık yenilgi aldı. Elmas bu maç öncesinde 7 maçta yalnızca 6 gol yemişti.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim Stadı

HAKEMLER: Feridun Daldaş xx, Ahmet Oğuz Yılmaz xx, Fatih Deveci xx

HEKİMOĞLU TRABZON: Abdulaziz xx, Uğur Arslan xx, Miraç x(Dk. 37 Yasin xx), Samet xx, Musa xx, Serkan x(Dk. 46 Oğuz Kocabal x), Burhan Eşer xx, Bahadır x (Dk. 46 Eray x), Mustafa xx, Bahadır xx, Can Erdem xxx (Dk. 82 Batuhan Karadeniz x)

ZONGULDAKSPOR: Taha x, Hakan xx , Ali Fırat x(Dk. 63 Ahmet Hakan x), Ramazan x, İlker x, Aykut Emre x (Dk. 46 Hüseyin Yılmaz x), Murat x, İhsan Furkan x, Serbay x (Dk. 46 Oktay Pop x), Emre xx (Dk. 85 Yılmaz Daler x), Sinan Uzun x(Dk. 85 Batuhan Yılmaz x)

GOL: Dk. 16 Burhan Eşer (P.A), Dk. 74-81 Can Erdem (Hekimoğlu Trabzon)

SARI KARTLAR: Dk. 22 Aykut Emre, Dk. 31 Ramazan Işık, Dk.46 Sinan Ören, Dk. 82 Sinan Uzun (Zonguldakspor), Dk. 30 Samet Yalçın, Dk. 42 Mustafa Çakır, Dk. 82 Bahadır (Hekimoğlu Trabzon)