Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un başarılı file bekçesi takım kaptanı Sinan Ören, Kahramanmaraşspor maçına şehit madenci formaları ile çıkacak olmalarından dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

"DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEK BİR FUTBOLCU GRUBUMUZ VAR"

Zonguldakspor Takım kaptanı Sinan Ören Kahramanmaraşspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Zonguldakspor'da şu anki durumdan daha iyisini yapabilecek kapasitesinde bir oyuncu grubu var. Bunu sahaya bir türlü yansıtamıyoruz. Ateş bacayı sarmadan bizim bir an önce bu ateş hattından çıkmamız gerekiyor. Baskıyı kaldırmak ayrı bir meziyet. Bu baskıyı hissetmemek için bu hafta oynayacağımız Kahramanmaraş maçında mutlak galibiyet ile ayrılmak zorundayız''

"MAÇA ŞEHİT MADENCİ FORMALARIMIZLA ÇIKACAĞIZ"

Kaptan Sinan Ören, "Kahramanmanaşspor maçında Şehit Madenci formalarımızla çıkacağız. Maden şehitlerimizi anacağız. Bu önemli günde kazanmak istiyoruz. Bir galibiyet lazım bize. Güven eksikliğimizi gidermeliyiz. O galibiyeti de madenci forması ile alacağız. Tüm şehitlerimizi anıyoruz'' dedi.