Antalya'da kötü şartlar engelliyor!

Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya'da sürprizlerle karşılaştı. Kırmızı-lacivertli ekip elverişsiz hava şartları nedeniyle sabah idmanını salonda çalışarak değerlendirirken, akşam ise sahada çalıştı. Zonguldakspor günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

TFF 2. lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor devre arası hazırlık kampı için gittiği Antalya'ta kötü hava şartları ile zor duruma düştü. Antalya Lara Kundu Otel'de kamp yapan kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü 18.00'de ilk idmanını yaptı. Elmas, pazartesi sabah idmanını kötü hava şartları nedeniyle salona sığınmak zorunda kaldı. Kırmızı-lacivertli ekip akşam idmanını ise sahada yaptı.

Kamp süresi boyunca 3 hazırlık maçı oynamayı planlayan Zonguldakspor bu maçlarda eksiklerini tespit ederek ikinci yarıya daha hazır durumda girmeyi planlıyor.

Zonguldakspor ayrıca kadrosunu da yapacağı transferlerle güçlendirmeyi planlıyor. Santrafor bölgesinin yanı sıra orta saha, stoper ve sağ kanat oyuncusu almayı planlayan Zonguldakspor, ikinci yarının ilk maçı olan Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasına hazır girmeyi planlıyor.

İSMAİL GÜVEN'E TALİP VAR

Zonguldakspor'un sezon başında TFF 1.Lig takımı Altınorduspor'dan bonservisi ile kadrosuna kattığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Güven'e 2.Lig takımlarından eski takımı 1922 Konyaspor talip oldu. İlk yarıda yükselen performasıyla teknik direktör Serkan Afacan'ın vazgeçilmezleri arasına giren genç oyuncu Güven, Kömürspor forması ile ilk yarıda 1 gol kaydetti. Konyaspor yöneticileri, Kömürspor yönetimiyle görüşerek genç oyuncu İsmail Güven'i tekrar bonservisiyle geri istedikleri öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi