Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'u zor bir süreç bekliyor. Kırmızı-lacivertli ekibin teknik patronu Mustafa Dalcı kampa 6 futbolcu ile başladıklarını ancak ilerleyen süreçte takıma takviyeler yapıldığını söyledi.

Dalçı ideal bir kadro için en az 4 transferin şart olduğunu belirterek 2 stoper, 1 santrafor ve bir kenar oyuncusunun şart olduğunu söyledi.

Dalcı: "Kızılcahamam kampına 6 futbolcu ile geldik. 3 tanesi alt yapıdan, 3'ü ise geçtiğimiz sezondan kalanlar. Aslında çok sağlıklı bir durum değil. Korkunç ve zor bir durum. Aslında bunu herkes kabul edemez. Tüm çabalarımızla belli bir fotoğraf çıkarmaya başladık. Ancak bazı bölgelerde hala tabiri caizse 'Topal' durumdayız. 2 stoper, 1 santrafor ve 1 kenar mutlaka alınması gerekiyor. Ama kulübün şartları ortada. Bu şartlara uyabilecek oyuncu bulmamız gerekiyor. Biraz frene bastık. Sadece oyuncu almak için değil bize geldiği zaman ciddi anlamda katkı sağlayabilecek oyuncu olması gerekiyor. Şu anda mevcut kadroyu deniyoruz. Buradan da elememiz gereken oyuncular tabi ki olacak." ifadeleri kullandı.