2017-2018 futbol sezonunun ilk maçını İzmir deplasmanında Altay ile oynayacak olan Zonguldakspor son hazırlıklarını tamamlayarak sabah 07.00'da İzmir'e hareket etti. Yarın (Cumartesi) akşam saat 19.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda Altay ile karşılaşacak olan Zonguldakspor 10 Temmuz tarihinden itibaren başladığı yeni sezon çalışmaları sırasında Kızılcahamam ve Bolu kamplarındı iyi değerlendirdi. İki kampta toplam 7 karşılaşma oynayan kırmızı-lacivertli ekip 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Hafta boyunca Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Altay maçı hazırlıklarını sürdüren Zonguldaksporlu futbolcular Altay maçının teknik taktik çalışmalarını da en iyi şekilde tamamlayarak Altay karşısına hazır çıkacak.

KAMİL OYNAMAYACAK
Zonguldakspor'un Amed Sportif'tentransferi stoper Kamil İçer'in sakatlığı devam ederken Altay maçında oyanamayacak. Kamil'in yerine Sancaktepece'den geri gelerek takıma dahil olan Stoper Okan Duran forma giyecek.

BİLAL KÖSEOĞLU DÜDÜK ÇALACAK

Altay-Zonguldakspor maçını Amasya Bölgesi Hakemlerinden mesleği öğretmen olan Bilal Köseoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Yavuz Bahadır Ordu, Nurettin Dinçer Demir yaparken maçın dördüncü hakemi olarak Feridun Daldaş atandı.

BAŞKAN CANER TAKIMA GÜVENİYOR

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner maçı değerlendirerek deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek taraftarın da İzmir'de takımı destekleyeceğini söyledi.

YEDEKLER İDMAN YAPTI

Öte yandan Zonguldakspor A takımı Altay ile oynayacağı zorlu maç için İzmir'e giderken, 21 kişilik kadroya giremeyen ve Zonguldak'ta kalan futbolcular ile Fener sentetik sahada günü idman yaparak değerlendirdiler

Editör: Pusula Gazetesi