Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 90+5'nci dakikada yediği golle Kocaelispor'a 3-2 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.
YÖNETİMDEN KOCAELİ-GÜMÜŞHANE MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMA GELDİ
Zonguldakspor yönetim kurulu resmi bir açıklama yaparak ligin son haftasında oynanacak olan Kocaelispor-Gümüşhanespor maçı için açıklamada bulundu.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhaneli olması nedeniyle Zonguldakspor'un kümede kalma yolundaki rakibi Gümüşhanespor'a Kocaelispor'un maçı vereceğine yönünde sosyal medya çalkalanıyor.

"KOCAELİSPOR-GÜMÜŞHANE MAÇI 6 TAKIMIN KADERİNİ BELİRLEYECEK"

Zonguldakspor yönetim kurulu konu hakkında resmi açıklama yaptı. Yapılan açıklama aynen şöyle: "Bugün oynadığımız müsabakadan galip olarak ayrılan dost takım Kocaelispor Kulübü'nü tebrik ediyor, 1. Lig'e yükselme maçlarında başarılar diliyoruz. Anadolu'nun önemli spor kulüplerinin başında gelen Kocaelispor'un değerli Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhaneli de olsa Kocaelispor'un Gümüşhanespor maçına tam kadro çıkacağına ve sezon boyunca gösterdikleri performansı bu müsabakada da göstereceğine inanıyoruz. Düşme potasında yer alan 6 kentin kaderini belirleyecek bu önemli müsabaka öncesi kulislerde dile getirilen etik dışı söylentilere mahal vermeksizin, Kocaelispor'un tertemiz mazisine kimsenin leke getirmeyeceğine olan inancımız tamdır. Bu durumda ligin son haftasında Afyonspor'la oynayacağımızv müsabakaya mutlak puan ve puanlar kazanma parolası ile çıkacağız. Kümede kalma yolunda kimsenin hakkını yemeden, kimseye de hakkımızı yedirmeden mücadelemizi vereceğiz. Sonuç ne olursa olsun şerefimizi, mazimizi, kutsal bildiğimiz emeğe olan saygımızı yitirmeyeceğimizi belirtir, İşçi Milli Takımı sıfatıyla Zonguldakspor camiasının madenci armasına olan bağlılığına mutabık kalarak yolumuza devam edeceğimizi tüm spor kamuoyuna bildiririz. Geçirdiğimiz bu zor günlerde tüm işçi Milli Takımı sevdalılarını 1991 ruhuyla takımımızın arkasında birlik olmaya ve takımımızı desteklemeye davet ediyoruz"