TFF 2. Lig'deki temsilcimiz Zonguldakspor'da iskelet kadro tamamen dağıldı. Bölgesel Amatör Ligde Cahit Terzi'nin oluşturup şampiyon yaptığı, ardından Şenol Demir'in aynı iskelet kadroyu kullanarak 2.lige çıkarttığı Zonguldakspor'un iskeleti yeni sezon öncesinde tamamen dağıldı.

İki şampiyonlukta da büyük emekleri olan Mert Caymaz, Hüseyin Yılmaz, Berkan Akdeniz gibi isimlerin yanı sıra son iki sezondur futbollarıyla takıma büyük katkı sağlayan Kamil İçer, Sinan Ören, Semih Karadeniz, Turan Yılmaz gibi isimlerin de sözleşmeleri sona erdi, Emre Kara ise 20 bin lira bedelle sözleşmesinin maddesini kullanarak serbest kaldı.

Mevcut iskelet kadrodan Okan Eken, Cömert Kandemir, Gencay Erten, Onur Uslucan gibi isimlerin de sözleşmeleri 1 yıl devam etmesine rağmen bu futbolcuların bir çoğu alacaklarına karşılık TFF'ye başvuruda bulunup serbestlerini almak üzere. Yeni sezonda iskelet kadrodaki futbolculardan bir çoğunun sözleşmesi bitti, bazıları da serbest kalması söz konusu.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Hüseyin Yılmaz, Mert Caymaz, Berkan Akdeniz, Kamil İçer, Sinan Ören, Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz, Akif Karagülmez, Şahin Aygüneş ve Turan Yılmaz.

1 YIL SÖZLEŞMESİ KALANLAR: Cömert Kandemir, Caner Gökçey, Doğukan Bad, Gencay Erten, Emre Kara, İsmail İn, Mustafa Öztürk, Kaan Akgün, Okan Eken, Sabri Ege Ömür, Onur Uslucan.

2 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Rıdvan Coşkun, Mustafa Söylemez.

3 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Melikhan Sarı

4 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Egemen Yaylı, Tezcan Gökmen

Editör: Pusula Gazetesi