TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da yönetim bir taraftan kaynak arayışlarını sürdürüyor, diğer yandan Teknik Direktör Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

YÖNETİM KULÜPTE TOPLANDI

Zonguldakspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri 6 Temmuz Cuma günü kulüp binasında bir araya geldi. Toplantıda Teknik Direktör Cahit Terzi'de hazır bulundu. Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in yanı sıra bir çok yönetim kurulu üyesi yapılan toplantıda yeni sezon bütçesini masaya yatırdı. Teknik Direktör Cahit Terzi'nin takıma transferini istediği futbolcuların yanı sıra maddi kaynak oluşturma projeleri görüşüldü.

MİLLETVERİLLERİ İLE TOPLANTI KARARI ALINDI
Zonguldakspor Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan toplantı hakkında yaptığı açıklamasında "Yönetim olarak Teknik Direktör Cahit Terzi hocamızın talepleri değerlendirildi, istediği transferler ile bütçemiz karşılaştırıldı. Reklam gelirlerinin artırılması ve kulübe maddi kaynak yaratılması için Zonguldak Milletvekilleri ile 14 Temmuz Cumartesi günü yönetim ile birlikte sabah kahvaltısı düzenlenmesine karar verildi" dedi.

ESKİLERDE HAYIR YOKTU, YENİ MİLLETVEKİLLERİNİN TAVRI MERAK KONUSU
24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Ak Parti'den Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar'ın yanı sıra CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz ile bir araya gelecek olan Zonguldakspor yönetimi, milletvekillerinden destek isteyecek. Önceki dönem milletvekillerinden istediği katkı ve desteği bulamayan Zonguldakspor yönetimi ve Zonguldakspor'a gönül veren taraftarlar yeni milletvekillerinin Zonguldakspor'a bakış açısını merak ediyor.

"BAKALIM NE KADAR ZONGULDAKSPORLULAR"

Zonguldakspor yönetiminin milletvekilleri ile kahvaltılı toplantı yapma kararı "Yönetim, Milletvekillerini arenaya davet etti. Bakalım vekiller ne kadar Zonguldaklı, ne kadar Zonguldaksporlu" şeklinde yorumlara neden oldu. Zonguldakspor yönetimi ve taraftarlar yeni Milletvekillerinden umutlu.

Editör: Pusula Gazetesi