TFF 2. Lig de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yeni yönetim kolları sıvadı. 25 Haziran Pazartesi günü kulüp binasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu belirlendi. Başkan Süleyman Caner'in tek liste halinde girdiği kongrede yönetime yeni isimler dahil edilmişti.

Zonguldakspor yönetim kurulu kulüp binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner başkanlığında yapılan toplantıda kulübün yeni sezon planlaması yapıldı. Yeni sezon öncesinde yönetim kurulu üyelerinin maddi olarak kulübe vereceği destek miktarı görüşüldü.

İÇ TRANSFERDE SÖZLEŞMESİ BİTENLER ÖNCELİKLİ

Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon başarılı grafik çizen Kaleci Sinan Ören, stoper Kamil İçer ve takımın etkili isimlerine yeni teklif sunulacak, bu futbolcuların takımda tutulması için gerekli fedakarlıklar yapılacak. Sözleşmeleri devam etmesine rağmen transfer teklifleri alan Onur Eriş, Okan Duran gibi isimlerle de tekrar görüşülerek takımda tutulacak.

DIŞ TRANSFER İÇ TRANSFERE GÖRE BELİRLENECEK
Zonguldakspor yönetimi iç transferde sorun çıkması halinde takımdan ayrılacak futbolcuların da yerini doldurmak için gerekli dış transfer hamlelerini yapacak. İç transfer tamamen bittikten sonra dış tranfere de yön verilecek, transferler ona göre yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi