Misli.com 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'un yeni yönetim kurulu kulübe destek amaçlı ziyaretlerine başladı. Yönetim ilk ziyaretini Zonguldak'ın en büyük sendikası olan GMİS'e yaptı.

Kırmızı-lacivertli yönetim Salih Demir başkanlığında, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetimini ziyaret etti.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Salih Demir yeni yönetim olarak kulübün yaşaması ve ayakta kalıp, yeni hedefler belirleyebilmesi için Zonguldak'ın Zonguldakspor etrafında birleşmesi gerektiğini belirterek projeler hakkında Başkan Hakan Yeşil'e bilgi verdi.

Başkan Demir GMİS'in uzun yıllar Zonguldakspor'a maddi-manevi destek olduğunu bugün ve yarın da aynı desteği göstereceğine inandığını belirterek Başkan Yeşil ve yönetiminden destek istedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ise Salih Demir ve yönetimine yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunarak imkanları ölçüsünde her zaman olduğu gibi Zonguldakspor'un yanında olduklarını söyledi.