TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçında yara sarmak istiyor. Ligde son 7 maçta yalnızca 1 galibiyeti bulunan Zonguldakspor, deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan çalışmaya Salı günü izinli olarak Ordu'ya giden Teknik Direktör Cahit Terzi'de idmanda hazır bulundu.

FUTBOLCULAR ÇİFT KALE MAÇTA HIRSLI GÖRÜNDÜLER

Kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri yapan kırmızı-lacivertli futbolcuların idman boyunca neşeli oldukları gözlendi. Kırklarelispor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Zonguldakspor daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Yapılan çift kale maçta forma savaşı veren futbolcular ilk 11 için kıyasıya mücadele içine girdikleri gözlendi.

SİVAS DEPLASMANINI HATIRLATACAKLAR

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Kahramanmaraşspor'a 3-0 yenildikten sonra deplasmanda Sivas Belediyespor'u 4-1 yenen Zonguldaspor, bu kez 2-0'lık Tarsus İdmanyurdu yenilgisinin ardından Kırkalerlispor deplasmanından da galip ayrılarak kötü günlere son vermeyi hedefliyor.

Zonguldakspor zorlu Kırklarelispor maçı öncesinde 14 maçta topladığı 16 puanla 12'nci sırada kendine yer bulurken, rakip Kırklarelispor ise 14 maçta topladığı 18 puanla 8'nci sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi