TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Cumartesi sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edecek. Fatih Karagümrük ile Pazar günü 13.30'da oynayacağı maçı hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da moraller yerinde. Salı gününden itibaren Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip son 4 haftadır ligde maç kazanamaması nedeniyle Karagümrük maçına ayrı bir önem veriyor. Şeytanın bacağını İstanbul'da kırmak isteyen Elmas, geçtiğimiz sezon Karagümrük'ü deplasmanda Okan Eken'in attığı golle 1-0 yenerek önemli bir galibiyet almıştı. Teknik Direktör Şenol Demir Pazar günü oynayacakları zorlu maç öncesinde futbolcularını hafta boyunca bu maça motive etti.

ZONGULDAKSPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Zonguldakspor'da zorlu maç öncesinde 3 eksik bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Altay karşısında kırmızı kart gören Ertan Koç PFDK tarafından 3 maçla cezalandırırken, Ertan'ın yanı sıra cezaları devam eden Onur Eriş ve Ali Kemal Özkan da Karagümrük'e karşı forma giyemeyecek. Bu futbolcuların yokluğu ise takımı olumsuz etkileyecek. Teknik direktör Şenol Demir forvet hattında genç futbolcu Cömert Kandemir'i kullanması bekleniyor.

MAÇ TARİHİ VEFA STADI'NDA OYNANACAK

Karagümrük ile Zonguldakspor arasındaki maç Vefa Stadı'nda oynanacak. Kırmızı-lacivertli taraftarlar takımlarını 90 dakika destekleyerek Vefa Stadı'nda galibiyette pay sahibi olmak istiyor. Zonguldakspor bu maç öncesinde 24 puanla 10.sırada bulunurken Karagümrük ise 17 puanla 13.sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi