Digitürk ile Zonguldakspor arasında destek sözleşmesi imzalandı. Digitürk Zonguldak'ta abone olan her yeni üye için Zonguldakspor'a pay verecek. Sözleşme bugün kulüp binasında Başkan Süleyman Caner ile Digitürk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek arasında imzalandı.

Gerek Digiturk, gerek se Zonguldakspor açısından önem arz eden protokol imza töreninin ardından Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından Digitürk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek'e Zonguldakspor forması hediye edildi.

ÖZYÜREK: "HER ABONE ZONGULDAKSPOR'A YANSIYACAK"

Digiturk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek yaptığı açıklamasında "Daha önce 1.Ligde gerçekleştirdiğimiz kampanyaları ilk defa 2.Ligde oynayan bir kulüple gerçekleştiriyoruz. Budan da çok mutluyuz. İlk defa Zonguldakspor'la bu işi yapacağız. Bu işin ana teması bir şekilde digiturk'e üye olan her kişi kulübe para kazandıracak. Digiturk kendisine abone olan her yeni abone için kulübe bir katkı verecek. Hem digiturk'e üye olan kişiler Spor Toto 1.Lig, Premier Lig Belgesel kanalları, çocuk kanalları, dizi kanaları, film kanalları seyretmesinin yanında spor müsabakalarını da seyredebilecekler. Zonguldakspor taraftarına da özel 2 ay boyunca Süper Ligi hediye edeceğiz. Şampiyonluk yarışının kızıştığı şu dönemde Zonguldaklı taraftarlarımız Süper Ligde ki maçları da seyredebilecekler. Üye olmak isteyen kişiler Zonguldak ve Ereğli şubemizden üye olabilirler''şeklinde konuştu.

CANER: "TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ"

İmza sonrasında konuşan Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise "Digitürk firması olarak sayın genel müdür yardımcısının izah ettiği gibi daha çok üst liglerde ki takımlarla yapılan kampanyanın 2.Lig takımı olarak bizle yapıldı. Bu bir ilk. Bizim için mutluluk verici. Ümit ediyorum ki Zonguldakspor'a katkı sağlamak için girişimde bulunduğumuz bu kampanyadan inşallah taraftarımızda bizi yalnız bırakmaz. Gerekli desteği fazlası ile verirler. Abonelikten Zonguldakspor'a gelecek payı da ona göre artar. Herkesin Zonguldakspor'a yapılan bu kampanya'ya destek olmaya davet ediyoruz. Bu tür gelir getirici çalışmalarımız devam edecek. Digiturk'le yaptığımız protokol bunlardan bir tanesi. Zonguldakspor'a gelir getirecek her şeyin arkasındayız. Onun için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah faydasını göreceğiz''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi