Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin geri kalan haftalarında sıkıntı yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Son oynadığı maçtan deplasmanda Şanlıurfaspor'a 3-0 gibi farklı skorla yenilerek haftayı puansız kapatan Zonguldakspor bu maçın izlerini unutturmak ve çakışı geçmek istiyor.

Cumartesi ve Pazar günü Fener Sahası'nda yaptığı idmanla Utaş Uşakspor maçı hazırlıklarını sürdüren Zonguldakspor'da Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolculara 1 günlük izin verdi. Kırmızı-lacivertli ekip Çarşamba günü 14.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynayacağı Utaş Uşakspor maçının son hazırlıklarını Salı günü Fener Sahası'nda yaparak maçın başlama saatini bekleyecek.

Teknik Sorumlu Barış Şeref son idmanda rakibin özelliklerine göre teknik-taktik çalışma yaparak Uşakspor'un artı ve eksilerini futbolculara anlatacak.

Play-off mücadelesi veren Utaş Uşakspor da Zonguldak'a galibiyet için gelirken, Zonguldakspor ligde zor günler geçirmemek adına rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.