Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda oynadığı ve 2-0 kazandığı Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından ligde derin bir nefes aldı. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Zonguldakspor'a Şanlıurfa galibiyeti ilaç gibi geldi. Aldığı bu kritik galibiyetle 9 puanla 11'nci sıraya yükselen kırmızı-lacivertli ekipte moraller yerinde.

UŞAK MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Zonguldakspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Uşakspor maçı hazırlıklarını öğleden önce Fener Sahası'nda yaptığı idmanla tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Mustafa Dalcı yapılan çift kale maçta futbolculara rakibin artı ve eksi yönleri hakkında bilgi verdi.

SERHAT VE GÜRKAN ESKİ TAKIMLARINA KARŞI OYNAYACAK

Rakip Uşakspor oynadığı 9 karşılaşmada aldığı 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle topladığı 17 puanla ligin 5'nci sırasında bulunuyor. Ligin iddialı ekipleri arasında yer alan Uşakspor'un kadrosunda geçtiğimiz sezonki golcüleri Gürkan Öztürk ve Serhat Baştan da bulunuyor.

HAKEM GAZİANTEP'DEN GELİYOR

MHK, Uşakspor -Zonguldakspor karşılaşmasına Gaziantep Klasman Hakemi Özgür Reha Alıcı'yı atadı. Alıcı, geçtiğimizsezon oynanan Zonguldakspor-Gümüşhanespor maçının dördüncü hakemi olarak sahada yer almıştı. Aynı zamanda öğretmenlik yapan Alıcı'nın yardımcılığını ise Hatay Klasman Yardımcı Hakemi Mahmut Gülle ve Adana Klasman Yardımcı Hakemi Furaz Bülgen yapacak. Uşak 1 Eylül Stadı'nda 18 Kasım Çarşamba günü saat 13:00'de başlayacak karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Adana Klasman Hakemi Metehan Alpat görev alacak.