TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor, 2-1'lik Menemen Belediyespor yenilgisinin ardından deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda başladı. Hafta sonu Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda 2-1 mağlup olan Zonguldakspor, Tuzlaspor karşısında bu kaybı telafi etmek istiyor. Zonguldak'ta ilk yarı oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

TUZLA MAÇI İDMANI 15.00'DA YAPILDI

Tuzlaspor maçı öncesinde haftanın ilk idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda gerçekleştiren Zonguldakspor'da 5 futbolcu antrenmana katılmadı. Semih Karadeniz ve Mustafa Öztürk yaşadığı sakatlık nedeni ile Tuzlaspor maçı öncesinde gerçekleşen ilk idmana katılamadılar. Semih ve Mustafa'nın sağlık durumları ile ilgili son durum çekilen MR'ın ardından belli olacak. Öte yandan, hafif sakatlığı bulunan Hüseyin Yılmaz ve özel izinli olan Mert Caymaz ve kaleci Sinan Ören de idmana katılmadılar. Bu üç futbolcunun da bir sonraki idmanda yer alması bekleniyor.

Teknik Direktörü Cahit Terzi nezaretinde saat 15.00'da gerçekleşen idmanın ilk bölümünde futbolcular Kondisyoner Barış Şeref ile birlikte ısınma hareketleri yaptılar. Menemen Belediyespor karşısında alınan haksız mağlubiyetin ardından moralsiz olan futbolcular idmanın geri kalanında ise yarı alanda topla çalışma yaptılar. Zonguldaksporlu futbolcular Tuzla karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi