TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ligin 26'ncı haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Rakip Tuzlaspor son 3 haftadır galip gelemiyor. Düşüşte olan Tuzlaspor karşısında iyi bir sonuç almayı hedefleyen Zonguldakspor'da hedef en az 1 puan. İlk yarı Zonguldak'ta oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermiş ve son çıkan olaylar maça damga vurmuştu.

MAÇIN PROVASI YAPILDI
Zonguldakspor Teknik direktör Cahit Terzi nezaretinde Tuzlaspor maçının son hazırlığını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptı. İdmana Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular daha sonra tam sahada çift kale maç yaptı. Tuzlaspor maçının provasını futbolculara ezberleten Cahit Terzi aynı zamanda rakip Tuzla'ya imza planı hazırladı. Özellikle orta sahada rakibi durdurmayı planlayan Terzi kanat organizasyonları ile rakibe zor anlar yaşatmak istiyor.

EKSİKLERLERİN YERİNİ DOLDURUYOR
Teknik Direktör Cahit Terzi Menemen Belediyespor maçında kırmızı kart gören Okan Eken'in yerine Tezcan Gökmen'i, Mert Caymaz'ın yerine ise Gencay Erten'i çift kale maçta ilk 11'de oynattığı gözlendi. Sakatlığı devam eden kanat oyuncusu Semih Karadeniz ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi