Zonguldakspor hentbol takımı 27 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirilen Alanya 24. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'na katıldı. Turnuva 2002-2009 yaş arasında 4 kategoride gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Hentbol antrenörü olarak görev yapan Buket Caner, Muharrem Üke'nin çalıştırdığı Zonguldakspor Genç Erkek Hentbol takımı bu turnuvada Zonguldak'ı temsil etti.

Zonguldakspor Hentbol takımı 2004-2005 kategorisinde 32 takım arasında Türkiye üçüncüsü oldu. Kırmızı-lacivertli temsilcimizin bu başarısı sevinçle karşılandı.

Antrenör Muharrem Üke, yaptığı değerlendirmesine ''Alanya 24. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. 32 takım arasında üçüncü olmak bence büyük bir başarı. Oyuncularımızı kutluyoruz. Gerçekten başarılı maçlar çıkardılar. İnşallah daha çok çalışarak bir daha ki turnuvalarda şampiyonluklar elde edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı ileride şampiyonluğa dönüştürmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi