TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor yeni sezon öncesinde dağılan kadrosunu tamamlamak için özellikle dış transferde yoğun bir çalışma içinde. Kırmızı-lacivertli yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda özellikle Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin genç futbolcularına yöneldi.

Teknik Direktör Serkan Afacan'ın ve yönetimin ortak kararları doğrultusunda Zonguldakspor Hacettepe'nin iki genç futbolcusunu gündeme aldı. 23 yaşındaki santrafor Tuğrul Başkan ve Sağbek, Stoper ve ön libero mevkilerinde oynayabilen 22 yaşındaki Ahmet Mert Bayındır'ı gündemine alan yönetim bu futbolcuların durumunu sordu. Futbolcularla da temasa geçildiği öğrenilirken futbolcuların Zonguldakspor'a gelmeye sıcak baktıkları öğrenildi.

TUĞRUL BAŞKAN'IN 26 MAÇI VAR

Gençlerbirliği alt yapısından yetişen 23 yaşındaki santrafor Tuğrul Başkan geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nin pilot takımı olan Hacettepe forması ile Zonguldakspor'un bulunduğu 2.lig Kırmızı Grup'ta 26 maçta forma giydi, 4 gol attı. Tuğrul Hacettepe forması ile bin 929 dakika süre aldı.

Tuğrul 2019-2020 futbol sezonu öncesinde Gençlerbirliği'ne dönerek kırmızı-siyahlı ekibin sezon öncesi kampında bulunuyor.

AHMET MERT BAYINDIR 20 MAÇ OYNADI

Halide Edip Adıvarspor alt yapısından yetişen 22 yaşındaki genç futbolcu ardından Çanakkale Dardanelspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon başında Hacettepe'ye transfer olan Ahmet Mert Bayındır sağbek mevkiinin yanı sıra stoper ve ön libero mevkilerinde de oynuyor. Hacettepe formasıyla geçtiğimiz sezon 20 maça çıkan Ahmet Mert Bayındır'ın da Zonguldakspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi