TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor'un başarısında, iyi ve kötü gününde tribünlerde takımlarını yağmur-çamur-sıcak demeden destekleyen cefakar taraftar grupları bir araya geldi.

Gruzi ve Genç Zonguldaklılar tribünlerinden olan 'Maviş' lakaplı taraftarlardan Serhat Ünlü, Tuğba Sezer ile dünyaevine girdi. Kilise Yaman Restaurant'ta gerçekleştirilen muhteşem dünde tribün liderleri de dava arkadaşları Serhat-Tuğba çiftinin bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

İyi günde kötü günde her zaman kenetlenmesini bilen Zonguldakspor taraftarlar grubu tribün liderlerinin böylesine özel bir günde bir araya gelmeleri ise bir kez daha taktir topladı.

Kömürkentliler, Genç Zonguldaklılar, Ultras Elmas tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, Taner Aslantürk, Miraç Balcı, Gökhan Çüteli, Cengiz Günay, Hakan Tav Mustafa ve çok sayıda tribün lideri bu muhteşem düğünde bir araya gelerek arkadaşları Serhat Ünlü'yü yalnız bırakmadı.

Gece boyunca birlikte oynayıp, birlikte halay çeken tribün liderleri yeni sezon öncesinde de ısınma turlarına başlamış oldu. Serhat-Tuğba çiftinin düğünündeki tribün liderlerinin birlikteliği yeni sezonda tribünlere de yansıyacak gibi görünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi