Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da oynayan 23 yaşındaki Furkan Şimşek'i, Gurbetçi futbolcular Talat Ünal ve Neşet Can Bellikli'yi ve Osmanlıspor'dan (Ankaraspor) Batuhan Yılmaz'ı transfer etti. Bu futbolcuların lisanslarının hafta içinde çıkartılarak Niğde Belediyespor maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

4 futbolcu da Zonguldakspor ile birlikte çalışmalara başladı.

FURKAN ŞİMŞEK

23 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Furkan Şimşek orta sahada oynuyor. Almanya M'gladbach alt yapısından yetişen Furkan daha sonra Almanya'da çeşitli kulüplerde oynadıktan sonra Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Furkan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Almanya'ya dönerek Türk Augsburg takımına transfer oldu. 23 yaşındaki futbolcu yeni sezon öncesinde Zonguldakspor'a transfer oldu.

Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın çok istediği genç orta saha oyuncusu kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu "Zonguldak şehrinin eski bir futbol kenti olduğunu biliyorum. Hep beraber bu güzide şehrimizi futbolla anılır günlerine döndürmek amacımız. Hedefimiz önce birinci lig ardından Süper lig" diye konuştu.

Furkan Şimşek'in menajeri Metin Aşar ise "Çok şükür Furkan'ı Zonguldakspor'a kazandırdık. Türk futboluna kazandırdık aslında. Çünkü Furkan gelecek vaad eden bir kardeşimiz. İnşallah gelecekte Milli takımda da görürüz" dedi.

BATUHAN YILMAZ

Zonguldakspor 1.lig ekiplerinden Osmanlıspor'dan (Ankaraspor) genç bir yeteneği de renklerine bağladı. 19 yaşında ve 1.81 boyundaki Batuhan orta sahada 10 numara pozisyonunda oynuyor. 2019-2020 futbol sezonunda Osmanlıspor formasıyla 1.ligde 12 maça çıkan Batuhan Yılmaz bu forma altında 2 gol atma başarısı gösterdi. Batuhan Yılmaz da artık Zonguldakspor forması giyecek.

NEŞETCAN BELLİKLİ-TALAT ÜNAL
Zonguldakspor ayrıca gurbetçu futbolcular Talat Ünal ve Neşetcan Bellikli'yi de renklerine bağladı. Bu futbolcuların da lisanslarının kısa sürede çıkması bekleniyor.