TFF 2. Lig Beyaz Grupda mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ilk yarıda oynadığı 17 maçta topladığı 23 puanla devreyi 9'ncu sırada tamamladı. Maddi-manevi yaşadığı sıkıntılar nedeniyle sezon öncesinde istediği transferleri yapamayan Zonguldak Kömürspor devre arasında kadroya 4 transfer yapmayı planlıyor.
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ikinci yarı hazırlıklarınının 22 Aralık Pazar günü başlayacağını ve takımın bu tarihte Antalya'da toplanacağını açıkladı. Hürfikir transfer konusunda da değerlendirme yaptı.
DEVRE ARASINDA 4 TRANSFER PLANLANIYOR
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, kaynak bulunması halinde transfer yapacaklarını belirterek şöyle konuştu: "An itibarıyla kasamızda sıcak para bulunmuyor. Maddi kaynak arayışındayız. Eğer para bulursak mutlaka transfer yapmayı planlıyoruz. Sağ bek, santrafor,stoper ve kaleci mevkileri olmak üzere 4 transfer yapacağız. Gerekli çalışmaları başlattık. Hedefimiz transferleri kampa yetiştirmek"
TAKIM ANTALYA'DA TOPLANACAK
Hürfkir, "Antalya'da ikinci yarı öncesinde kamp yapacağız. 22 Aralık Pazar günü Antalya'da toplanarak çalışmalara başlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki bizler bu takımın başarısı için uğraşıyoruz. İlk yarıda biliyorsunuz tam hazırlanamadık. Bazı arkadaşlarımız kampımıza geç katılmıştı. Şimdi o arkadaşlarımızda burada tam hazırlanma şansı bulacak. 1 haftalık bir hazırlanma dönemimiz olacak. Kampta programa göre 2 ya da 3 hazırlık maçı da yapmayı planlıyoruz. Play-off'u sonuna kadar kovalayacağız '' dedi.
BAZI FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILACAK
Hakan Hürfkir, "Forma şansı bulamayan futbolcularla yollarımızı ayırma kararı aldık. Onlarla konuşarak kendilerinin oynayabileceği takım bulmalarını isteyeceğiz. Bu konuda ayrılıklar olacak. Bize faydası olan arkadaşlarla da yola devam edeceğiz. Takımın ikinci yarı daha iyi performans göstermesi ve play-off yolunda hedefe ulaşabilecek kadroyu kurmaya çalışacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi