TFF'nin liglerin tekrar başlaması ile ilgili Süper Lig ve 1'nci Lig'in başlama tarihlerini netleştirmesinin ardından başta Zonguldakspor olmak üzere diğer tüm alt lig takımları da TFF'den net bir başlama tarihi bekliyor. Kırmızı-lacivertli ekip idman programını da TFF'den gelecek habere göre yapacak.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Corona Virüs salgını kapsamında lige verilen aranın ardından normalleşme sürecinde henüz idmanlara başlamadı.

TFF'nin Süper Lig için 12 Haziran, 1'nci Lig için 19 Haziran olarak net bir tarih vermesine rağmen, 2'nci Lig, 3'üncü lig ve BAL için 'Şimdilik' 18 Temmuz tarihinde başlayacağını açıklamıştı. Bazı takımlar 18 Temmuz öncesinde idmanlara başlamasına rağmen Zonguldakspor henüz idman programı yapmadı.

Kırmızı-lacivertli ekip ligde 28 maçta topladığı 36 puanla rahat bir konumda. Zonguldakspor teknik heyet ve yönetimi idmanlara başlamak için TFF'den net bir tarih bekliyor. Süper Lig ve 1'nci Lig'de olduğu gibi net bir tarih verilip program açıklanmadığı taktirde kırmızı-lacivertli takımın idmanlara başlaması beklenmiyor.

Maddi-manevi büyük bir kriz yaşayan Zonguldakspor TFF'den gelecek haber ile birlikte idman programı düzenleyerek lige dönecek. Takımın ligde düşme korkusu ve çıkma heyecanı olmaması da teknik heyet ve yönetimi bu düşünceye sevk ediyor.