TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazar günü 14.30'da ligin son sırasındaki Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Zonguldakspor açısından kolay görünen Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları Salı gününden itibaren başladı. Kırmızı-lacivertli ekip rakip kalelere gol dahi atamayan rakibi ile oynayacağı maç öncesinde son teknik taktik çalışmasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi.

ELMAS SAHAYA TEMKİNLİ ÇIKACAK

Son yıllarda sürekli şampiyonluk mücadelesi veren ve bugüne kadar Zonguldakspor'un yenemediği Şanlıufraspor yaşadığı maddi manevi kriz nedeniyle TFF tarafından 15 puanı silindi, ligde zor günler geçiriyor. Son maçında sahasında Sancaktepe'ye 5-0 gibi farklı skorla mağlup olan Şanlıurfa karşısında kazaya uğramamak için Zonguldakspor'da sayha temkinli çıkarak 3 puanı garanti altına almak istiyor.

Zonguldakspor ligde bugüne kadar oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 14 puanla 6'ncı sırada kendilere yer buldu. Elmas rakip kaleleri 10 kez havalandırdı, kalesinde ise 5 gol gördü. Rakip Şanlıurfaspor ise 8 maçın tamamını kaybetti, rakip kalelere gol atamazken, kalesinde ise toplam 21 gol gördü, -14 puanla son sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi