TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte transferde düğmeye bastı. İlk yarı boyunca özellikle forvette büyük eksiklik yaşayan kırmızı-lacivertli ekipte yönetim golcü transferinde Galatasaray'ın eski futbolcusu Sarıyer'den ayrılan Yaser Yıldız ile temasa geçti.
31 yaşındaki forvet oyuncusu Yaser Yıldız ile Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir ilk görüşmeyi yaptı. Ancak taraftar arasında ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı. Hakan Hürfikir ile Yaser'in son kez görüşerek transferi olumlu yada olumsuz sonuca bağlaması bekleniyor.
Galatasaray alt yapısında yetişen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Yaser Yıldız, Manisaspor, Boluspor, Adanaspor A.Ş, Kartalspor, Pendikspor, Cesar Grup Ümraniyespor, ve Sarıyerspor'de futbol oynadı.
Süper Ligde 27, TFF 1.Ligde 112, TFF 2.Ligde 207 ve Türkiye Kupasında ise 20 maçı bulunuyor. Deniyimli forvet oyuncunsu Yaser Yıldız, bu maçlarda toplamda 92'kez fileleri havalandıran Yaser Yıldız'ın durumu 2-3 gün içinde netlik kazanacak.

Editör: Pusula Gazetesi