Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor'da Başkan Süleyman Caner ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir ilke imza atarak taraftarlara ve vatandaşlara iftar yemeği verdi. Kırmızı-lacivertli ekibe gönül veren iç sahada ve dış sahada takımlarını yalnız bırakmayan taraftar gruplarından Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar daha önce verdikleri iftar yemeklerine öncülük ederek camiayı bir araya getirmişlerdi. Taraftar gruplarının iftarlarında Kuran'ı Kerim okunup, ney dinletileri, Semazen gösterileri ve Mehter takımı iftar yemeklerine renk katmış, Ramazan ayının değerini bir kat daha artırmıştı.

ZONGULDAKPOR YÖNETİMİ TARİHİNDE İLK KEZ İFTAR VERDİ
Taraftar gruplarından Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklıların iftar yemeğinin ardından Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yeni yönetim kurulu da Zonguldakspor otoparkında bir iftar yemeği verdi. Tüm taraftar gruplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş da iftar yemeğinde bir araya geldi. Zonguldakspor taraftarları bu kez yeşil sahalarda ve tribünlerde değil, iftar yemeğinde bir araya getirmenin huzurunu da yaşadı. Zonguldakspor'da tarihinde ilk kez bir yönetim taraftarlara ve halka açık böyle bir iftar yemeği düzenledi.

GÖSTERİLER HEYECAN YARATTI
İftar Yemeği öncesinde Kur-an'ı Kerim okunurken iftar yemeği sonrasında Semazen gösterileri, ateş adam ve meşale şov karşısında davetliler büyük keyif aldı, heyecan yaşadı. Zonguldakspor'un vermiş olduğu iftar yemeğine katılan davetliler evlerine mutlu ve huzurlu gitti.

HANIMELİ HİZMET VERDİ

Zonguldakspor Yönetiminin vermiş olduğu iftar yemeğinde Ultras Elmas Taraftar grubunun kurucularından olan Cevat Laçin'in işlettiği Hanımeli Yemek davetlilere kusursuz hizmet verirken özellikle Ultras Elmas taraftar grupları da serviste katkı sağladılar.

Editör: Pusula Gazetesi