TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor özellikle bu sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yoğun antrenman temposu nedeniyle zemininin bozulmasıyla sıkıntı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Zonguldak'a gelerek zeminde inceleme yapan TFF yetkilileri zeminin yoğun antrenman temposu nedeniyle bozulduğunu, bundan sonra antrenman için sahaya girilmemesi konusunda uyarıda bulunmuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zeminde bakım ve onarım çalışmaları başlatılmış ve çeşitli uygulamalar yapılmıştı. Bu süre içinde ise Zonguldakspor idmanlarını Fener ve Kozlu Sahası'nda yapmıştı.
Kulüp Başkanı Süleyman Caner Pazar günü havanın yağışlı olacağını bu nedenle Pazar günü oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon maçının Devrek İlçe Stadı'nda oynanması için TFF'ye başvurudu bulunduklarını ve karar beklediklerini söyledi.
CANER RESMİ BAŞVURU YAPTIKLARINI SÖYLEDİ
Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Karaelmas Kemal Köksal Stadı şu anda bakımda. Sahanın toparlanması için birandan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel kardeşimiz elinden geleni yapıyor. Hava yağmurlu bu şartlarda antrenmanda da sahaya giremiyoruz. Müsabaka açısından da daha kötü olacak. Belki Devrek sahasında oynama durumumuz var. Gerekli başvuruyu arkadaşlar yapacaktı. Eğer uygun olursa ya da onay verilirse bundan sonraki maçlar orada oynanabilir. Bu stadyum bir bakımda. Aynı zamanda bizimde sahaya girmemizle yapılacak bakımın bir önemi kalmayacak. Yine böyle alternatif düşünce geliştirdik. Eğer Federasyon onay verirse maçlar Devrek'de oynanacak. Biz müracaatımızı yaptık, haber bekliyoruz" ifadelerini kullandı.