Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sahasında oynadığı Hacettepe maçından 4-1 galip ayrılarak puanını 12'ye çıkardı.

Haftaya 9 puanla 11. sırada giren temsilcimiz, 6 puanla 16.sırada bulunan Hacettepe karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından takımın başına geçici olarak Barış Şeref getirilmişti. Kırmızı-lacivertli ekibimiz karşılaşmanın ilk yarısını Emre Kara , Aykut Emre ve Batuhan'ın attığı şık golle 3-1 galip kapattı.

İkinci yarıya baskılı başlayan konuk ekip Hacettepe ise iki topu direkten dönerken bir golü ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçın 87. dakikasında gelişen kontra atakta Aykut Emre Zonguldakspor'un 4. kendisinin 2.golünü kaydetti. Karşılaşma temsilcimizin 4-1 üstünlüğüyle bitti.

Zonguldakspor bu sezon ilk kez 4 golle tanışırken, kümede kalma mücadelesi veren Hacettepe bu yenilgi ile ağır bir darbe aldı. Kırmızı-lacivertli ekipte Emre Kara, Aykut Emre (2) ve Batuhan galibiyette attıkları gollerle imzasını atan futbolcular oldu.

BARIŞ ŞEREF UĞURLU GELDİ
Zonguldakspor'da Mustafa Dalcı'nın istifasıyla göreve gelen Barış Şeref hafta boyunca takıma yaptırdığı idmanlarda futbolculara özellikle mental ve psikolojik olarak destek oldu. Hacettepe'yi de iyi analiz ettiği gözlenen Barış Şeref ilk maçında 4-1'lik galibiyetle camiadan tam not aldı.