Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Devrek İlçe Stadı'nda Niğde Anadolu FK'yı konuk etti. Zonguldakspor geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla sahadan 1 puanla ayrılırken, rakip Niğde Anadolu FK ise saha ve seyircisi önünde Hacettepe ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmayı Ankara Bölgesi'nden Klasman Hakemi Burak Olcar yönetirken yardımcılıklarını ise yine Ankara Bölgesi Klasman yardımcı hakemlerden Vedat Hoşnam ve Azad İlhan yaptı.

PROTOKOL TRİBÜNDEYDİ
Zonguldakspor ile Niğde Anadolu FK maçını Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Camer, AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir ve yöneticiler izledi. Maçta Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

GOL 37'NCİ SANİYEDE GELDİ

15.30'da başlayan karşılaşmanın henüz 37'nci saniyesinde Sinan Uzun attığı golle Zonguldakspor'u 1-0 öne geçirdi.

Rakibi karşısında maça etkili başlayan Zonguldakspor bu kez 34'ncü dakikada Emre Kara ile skoru 2-0'a getirdi. Bu golle rahatlayan Zonguldakspor 40'ncı dakikada Atalay Yıldırım'ın golüne engel olamadı ve skor 2-1'e geldi.

Maçın ilk yarısı Zonguldakspor'un üstünlüğü ile tamamlanırken, kırmızı-lacivertli temsilcimiz ikinci yarıda daha çok skoru korumayı tercih etti. Rakip Niğde Anadolu FK zaman zaman daha üstün oynamasına rağmen Zonguldakspor defansını geçmedi.

Zonguldakspor özellikle ilk yarıy 2-3 tane net pozisyonu değerlendiremezken, ikinci yarı bu pozisyonlardan uzak kaldı. Maçtan 2-1 galip ayrılan Zonguldakspor ikinci maçında 4 puana ulaşarak ileriki haftalar için umut verdi.