TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Şanlıufra'yı 2-0 yenerek play-off barajının içine giren Zonguldakspor 17 puanla 5'nci sırada bulunuyor.

Deplasmanlardan iyi sonuçlar alarak taraftarını umutlandıran Zonguldakspor son iki deplasmanda Sancaktepe ve Hekimoğlu Trabzonspor'u yenerek 6 puan toplamıştı. Cumartesi 13.30'da tarihi Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Türk futbolunun köklü kulüplerinden Sarıyer'e konuk olacak olan Zonguldakspor maçın tüm hazırlıklarını tamamlayarak kentten galibiyet parolasıyla ayrıldı.

Hafta içinde gerçekleştirilen idmanlarda moralli oldukları gözlenen Zonguldaksporlu futbolcular Pazartesi günü Fener'de, Salı ve Çarşamba günü Çaycuma İlçe Stadı'nda, Perşembe günü ise Fener Sentetik Saha'da yaptığı idmanlarla çalışmalarını tamamladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na uygulanan çim ekme çalışmaları nedeniyle ligin 11'nci haftasında oynanacak olan Samsunspor maçına kadar statta idman veya maç yapılamayacak. Zonguldakspor-Samsunspor maçı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARI 240 KİŞİ İLE SARIYER'DE OLACAK
Zonguldakspor hafta başında Sarıyer yöneticileri ile temasa geçerek yüzde 5 olan kontenjanın daha fazlasını talep etmiş, Sarıyer yönetimi ise bu talebi geri çevirmişti. Zonguldakspor taraftarı statü gereği hakkı olan 240 taraftarı ile karşılaşmayı izleyecek.

2.LİG BEYAZ GRUP'TA HAFTANIN PROGRAMI

Saat 12.30 Pendik Stadı: Pendikspor-Amedspor

Saat 13.00 Vakfıkebir Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Yeni Çorumspor

Saat 13.00 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Kırklarelispor

Saat 13.30 Ankara Ostim Stadı: Başkent Akademi-Manisa FK

Saat 13.30 Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı: 1922 Konyaspor-İnegölspor

Saat 13.30 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Zonguldak Kömürspor

Saat 17.00 Şanlıurfa GAP Stadı: Şanlıurfaspor-Hacettepespor

Saat 19.00 Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı: Samsunspor-Sancaktepe FK

Saat 19.00 Tarsus İlçe Stadı: Tarsus İdmanyurdu-Afyonspor

Editör: Pusula Gazetesi