TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekipte Teknik Direktör Cahit Terzi hafta boyunca iyi çalıştıklarını ve deplasmana en az 1 puan için gideceklerini söyledi.

Terzi, ''Zorlu bir Şanlıurfa deplasmanına gideceğiz. Tabi ki de bizim rakiplerimizden çekineceğimiz yok. Hemen hemen onlarla kafa kafaya oyun oynuyoruz. Orta da bir maç olacağına inanıyorum. İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneceğiz. Rakibin 2 haftadır kaybetmesinin nedenini bilmiyoruz. Biz 5 haftadır kaybetmiyoruz. Yine kaybetmek istemiyoruz. İnşallah kaybetmeden de dönmek istiyoruz. Tabi ki rakibin pozisyonu nedir? Ne değildir bilmiyoruz. Ama Zonguldakspor oraya puan ya da puanlar almak için gideceğiz" dedi.

"OKAN EKEN DAHA İYİ OLACAK"

Terzi, "Okan Eken'in biran önce toparlanması için çaba sarf ediyoruz. Okan Eken tam kıvamına gelince Zonguldak Kömürspor ilerdeki gol sıkıntısını çözeceğine inanıyorum. Tabi alternatif olarak İsmail'in, Onur Uslucan'ın, Tezcan'ın ve Mustafa'nın da katkıları olacak''dedi.

MAÇIN HAKEMİ KOCAELİ'DEN

MHK bu zorlu karşılaşmada Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Sabit Selvi'ye görev verdi. Kamu Sektörü'nde çalışan Sabit Selvi'nin yardımcılıklarını ise Mustafa Cüneyd Çalışkan ve Suat Güz yapacak. Karşılaşmada Demokrat Özgür Güneş ise 4. Hakem olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi