TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaştı.

Sancaktepe 15 Temmuz Statyumu'nda oynanan karşılaşmayı Ahmet Turan Timuroğlu yönetirken temsilcimiz Zonguldakspor haftaya 7 puanla 6'ncı sırada, ev sahibi Sancaktepe Futbol Kulübü ise 6 puanla 8'ncı sırada girdi.

ZONGULDAKSPOR MAÇA İYİ BAŞLADI
Sancaktepe deplasmanında maça iyi başlayan Zonguldakspor ilk yarı 1-2 net pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarı başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

SAHNEYE SERHAT BAŞTAN ÇIKTI

Zonguldakspor maçın 56'ncı dakikasında Serhat Baştan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Rakip Sancaktepe beraberlik golü ile yüklense de kırmızı-lacivertli temsilcimizde futbolcular canla-başla oynayarak kalesini korudu.

Maçta 5 dakikalık uzatma gösterilirken, 90+3'ncü dakikada Serhat Baştan kendisinin ve takımının ikinci golünü Sancaktepe ağlarına gönderdi. Geri kalan 2 dakikada başka gol olmayınca Zonguldakspor çok değerli bir galibiyet aldı.

ELMAS PLAY-OFF BARAJINA GİRDİ
Zonguldakspor deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı Sancaktepe maçının ardından puanını 10'a yükselterek 3'ncü sıraya kadar yükseldi. Zonguldakspor gelecek hafta sahasında Yeni Çorumspor'u konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi