Zonguldakspor yıllarca mücadele ettiği ve onbinlerce kişiyi peşinden sürüklediği futbol branşının dışında geçtiğimiz yıl oluşturduğu Basketbol branşı 1 yılını doydurdu. Antrenörler Nusret Taşdemir, Cüneyt Aysel ve Utku Duman himayesinde oluşturulan Basketbol takımı özellikle alt yapıya büyük önem veriyor. Potada geleceğin yıldızlarını yetiştiren Zonguldakspor Basketbol takımı ileriki yıllarda bu yıldızları Türk basketboluna kazandırarak yeni yetenekler kazanacak.

ZONGULDAKSPOR 1 YILINI DOLDURDU

1 yıl içinde büyük aşama kaydettiklerini ifade eden Antrenörler Nusret Taşdemir, Cüneyt Aysel ve Utku Duman ortak bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdiler: "Geleceğin, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcularını yetiştirmek adına 2017 Eylül ayında çıktığımız yolda Zonguldakspor Basketbol altyapısı olarak 1. yılımızı tamamladık.

Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimize temel basketbol becerilerini kazandırmanın yanında, sistemli yaptırdığımız antrenmanlar ile atletik yapılarını geliştirmek, arkadaşlık, takım olabilme, yardımlaşma ve disiplini erken yaşlarda kazanmalarını sağlayabilmek de amaçlarımız arasında oldu.

Öğrencilerimizin ve Velilerimizin bizlerden beklentilerin farkında olarak eğitimlerimize yenilikler getirmeyi önemsiyoruz .
Bu doğrultuda bize güç katacağına inandığımız Atletizm Milli Takım Antrenörü Utku Duman Hocamız da ekibimize katıldı" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi