Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Hacettepe maçına galibiyet gözüyle bakıyor. Kırmızı-lacivertli ekipte bu kritik maç öncesinde 2 önemli futbolcu kart cezalısı.

Geçtiğimiz sezon da takımın değişmez oyuncularından birisi olan, yeni sezonda da Zonguldakspor ile devam kararı alarak sözleşme imzalayan Ramazan Işık, ligin ilk maçında İnegölspor karşısında oynamasına rağmen ikinci hafta Niğde Anadolu FK maçında Corona Virüs testi pozitif çıktığı için oynayamamıştı. 14 gün karantinanın ardından tekrar idmanlara başlayan Ramazan son haftaların yine değişmez ismi oldu. Başarılı sağ bek Ramazan son oynanan Uşakspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve Hacettepe maçında oynayamayacak.

Sezon başında Sultanbeylispor'dan transfer edilen defans oyuncusu İlker Cihan ise sol bekte neredeyse alternatifsiz durumda. İlker Cihan Uşakspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Hacettepe maçında forma giyemeyecek.

Sağ ve bol beklerin cezalı olması nedeniyle Zonguldakspor, Hacettepe maçında bu iki futbolcuyu çok arayacak. Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından takımını Hacettepe maçına hazırlayan Barış Şeref, Ramazan ve İlker'in alternatiflerini belirliyor.

4 FUTBOLCUNUN DURUMU DA KRİTİK
Zonguldakspor'da hafta başından buyana sakatlığı nedeniyle takımla birlikte idmanlara tam olarak çıkamayan Hakan Çevik'in yanı sıra sakatlıktan yeni kurtulan Serbay Yağız'ın yanı sıra Hüseyin Yılmaz ve Ali Fırat idmanda sakatlık geçirdi. Bu 4 futbolcunun durumları ise maç saati öncesinde kesinlik kazanacak.