Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor 2 yıldır bakımda olan kulüp binasına Ocak ayında kavuşacak. Maddi sorunlar nedeniyle tadilatı yapılamayan kulüp binasının inşaatı tamamlandı. Ancak masa, sandalye ve futbolcuların yatacağı bazı konusunda maddi sorun yaşanıyor. İnşaatı tamamen biten kulüp binasının iç dekorasyonu konusunda yönetim kısıntı yaşıyor.

Daha önce 6 kişilik, 4 kişilik olan odalar 1 kişilik ve 2 kişilik hale getirildi. Bina içinde geniş kapsamlı değişiklikler yapıldı, kulüp çok kullanışlı ve elverişli hale getirildi. Kaloriferler tesisatları, duş, tuvaletler, odalar, kapılar, yer döşemesi ve kulübün boya badanası tamamlandı. 2 yıldır DSİ Misafirhanesi'nde kalan Zonguldaksporlu futbolcuların Ocak ayi içinde evine göre dönmesi bekleniyor. Ancak en kışı sürede masa sandalye ve baza ihtiyaçlarının da giderilmesi gerekiyor.

OCAK AYI İÇİNDE TESİSLERE GEÇİLECEK

Zonguldakpor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir konu hakkında yaptığı açıklamasında Kulüp binasının daha önceki halinin çok kötü olduğunu, tesisin Zonguldakspor'a layık hale getirilmesinde maddi olarak çok büyük harcama yaptıklarını belirtti. Kulüp binasının iç dekorasyonu için biraz daha para gerektiğini belirten Hürfikir şunları söyledi: "Tesislerimizle ilgili kaloriferler başta olmak üzere, duş, tuvaletler, odalar, kapılar, halıflek ve boya işleri tamamlandı. Şuanda masa, sandalye ve bazalar eksik. Maddi durum nedeniyle bunları da almakta sıkıntı yaşıyoruz. Eksikleri gidermek için de yoğun çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi tamamladığımız anda devre arasında tesislerimize geçmiş olacağız. Biraz paramız olsa 3 gün içinde tesislere geçmiş oldurduk. İnşallah ikinci yarıyı kulübümüzde geçireceğiz" dedi.

"PRİMLERİ ÖDEMEK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ"

Yeni yıl öncesinde futbolculara olan prim boruçlarını da ödemeyi planladıklarını belirten Hakan Hürfikir, "Futbolcularımıza Kahramanmaraşspor beraberliği için ve son oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Çorum FK maçı primlerini yarına kadar dağıtmamız gerekiyor. Çalışmamız bugün itibariyle başladı. Kocaeli maçı öncesi primlerimiz dağıtılacaktır. İnşallah bu hafta oynanan Çorum FK ve Kahramanmaraş maçının primlerini yılbaşı öncesi halletmeye çalışacağız. Futbolcuların gereğini yaptığı sürece biz de onların ödemelerini yapmak için mücadele ediyoruz." dedi.