Zonguldakspor'un fanatik taraftarlarından İbrahim Sevindik çocukluğundan itibaren gönlünü kaptırdığı kırmızı-lacivertli renkleri kendine yaşam kaynağı olarak görüyor. İbrahim Sevindik sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala bağlı bulunduğu Ultras Elmas taraftar grubu tribün liderleri Miraç Balcı, Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı ve Zonguldakspor'un başarılı defans oyuncusu Ercan Coşkun'u evinde sabah kahvaltısına davet etti.

Tribün liderleri ve futbolcu Ercan Coşkun eve girdiklerinde gözlerine inanamadı. Salonun tamamen Zonguldakspor atkı, flama, forma, bayraklarla donatıldığını gören Ercan ve taraftarlar hayretler içinde kaldı. İbrahim Sevindik'in ne denli fanatik bir Zonguldakspor taraftarı olduğunu bir kez daha yerinde yaşayan taraftarlar ve Ercan Coşkun kırmızı-lacivertli renkler arasında keyifli bir sabah kahvaltısı yaptı.

SEVİNDİK: ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Güzel bir ortam oluşturduklarını belirten İbrahim Sevindik, "Gönlüm isterdi ki bütün Zonguldak Kömürspor'u evimde ağırlayayım. Umarım ilerleyen zamanlarda o da olacaktır. Ercan kardeşimin bana sözü vardı. Beni kırmadı geldi. Gitmeden sözünü tuttu. Amigolarımızda eşlik ettiler. Ayrıca sezon bitti. Sezon boyunca verdikleri emeklerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Kırmızı lacivertli olduğun zaman, arma olduğun zaman bir derdin olur. Benim tam tersi. Zonguldakspor olduğu zaman ben hep huzurluyum, mutluyum. Zonguldaksporla yaşıyorum. Zonguldakspor'u seviyorum. Buna da kimse mani olamaz.

Futbolcularımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Onlar yenseler de, yenilseler de biz her zaman yanlarındaydık. Yağmur demedik, çamur demedik peşlerinden gitmeye çalıştık" dedi.

ERCAN COŞKUN: "SÖZÜMÜ TUTTUM"

Zonguldakspor taraftarı İbrahim Sevindik'e bu jestinden dolayı teşekkür eden Ercan Coşkun "Yorucu bir sezonu daha geride bıraktık. Gelecek sezon görüşürüz, görüşmeyiz bilemiyorum. Takdir Allah'ın. İbrahim abime bir sözüm vardı. Sözümü tuttum. Umarım o da hakkını helal eder. Amigolarımızda buradayken güzel bir kahvaltı oldu. Sezon değerlendirmesinde bulunan Ercan Coşkun, "Bu sezon bir talihsizliğim oldu. Özellikle ilk devreyi inişli çıkışlı geçirdim. İkinci devre Fatih Akyel hocamız geldi ve şans tanıdı. Onun sayesinde oynamaya devam ettim. İyi şekilde bıraktığımı düşünüyorum formayı. Seneye kalırım ya da giderim bilmemem ama Zonguldakspor hakkında hayırlısı olsun." şeklinde konuştu.

ERCAN COŞKUN: "DEFANS GOLE KATKIDA BULUNDU"

Ercan, "İyi oynayacaksanız eğer ilk hedefiniz savunmanız olacak. Neden savunmanız olacak? Çünkü hem gol yemede hem gol yememede en önemlisi bu isimler. Okan abi, Kamil abi sezon boyunca çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi anlaştılar. Şevket abi de aynı şekilde. Savunma iyi olunca, golde geliyor. Golü kimin atacağı önemli değil. Yeter ki 3 puan hanemize yazılsın." ifadelerine yer verdi.

ERCAN TARAFTARA MİNNETTAR

Zonguldakspor taraftarına övgüler yağdıran Ercan Coşkun, "Zonguldakspor taraftarı başka yerde bulunmaz. Deplasmanda ya da içeride hiç farketmez her maça geliyorlar. Deplasmanda bakıyoruz seyircimiz var mı yok mu, diye. Her maçta da yanımızda oluyorlar. Hepsi de iyi niyetli. Bu sezon ellerinden geleni yaptılar. İnşallah seneye de yaparlar." dedi.

MİRAÇ BALCI: "FUTBOLCULAR ELİNDEN GELENİ YAPTI"

Kahvaltı daveti nedeniyle İbrahim Sevindik'e teşekkür eden ULtras Elmas tribün liderlerinden Miraç Balcı, "Çok şükür ki küme de kaldık. Bu sözleri söylemek istemezdim. Futbolcular ellerinden geleni yaptılar. Bu şartlarda bunun üzerinde olacağını zaten düşünmüyorduk. Sezon başında hedef alarak başlamıştık ama sonrasında amacımız ligde kalmaktı. Seneye güçlü bir yönetim ve güçlü bir finansal kaynak ile Zonguldakspor daha iyi yerlere gelecektir. Parasız hiçbir şey olmuyor. Yolumuz açık olsun. Futbolcularımızdan ve bizimle 90 dakika bağıran kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu saatten sonra gerekli çalışmaları büyüklerimiz yapacaklardır. Bizde seneye elimizden geleni fazlasıyla yapacağız." dedi.

BORA AMASRALI: "ZONGULDAKSPOR HER ŞEYE DEĞER"

Ultras Elmas'ın tribün liderlerinden Bora Amasralı ise "Biz maçtan maça değil de her zaman görüşen bir taraftar grubuyuz. İbrahim abiye çok teşekkür ediyoruz. Benim çocuğum yok ama diğerlerinin çocukları var. Deplasmana gittikleri zaman evlerinden, çocuklarından ayrı kalıyorlar. Çocuklarına ayıracakları vakti Zonguldakspor'a harcıyorlar. Yorgunluk oluyor tabi. Maçtan dönüyorsun ertesi gün işe gidiyorsun. Ama Zonguldakspor için değer her zaman." Dedi.

ZEKİ BEYBEYOĞLU: "FUTBOLCULARIN PEŞİNDE OLACAĞIZ"

Tribünlerin sevilen yüzü ve amigosu Zeki Beybeoğlu ise, "İbrahim abiye teşekkür ediyorum. Çok güzel bir birliktelik oldu. Bizim tek sevdamız bu arma. Konuşmaya daha çok konuşmaya gerek yok. 1 otobüs, 5 otobüs, 10 otobüs biz her yere gittik. Yağmur, çamur demeden biz destek verdik. Şehir bize destek verdikçe biz her yere gitmeye çalışıyoruz. Başkanımız Süleyman Caner'in de hakkını yemem. Yoktan var etti gönderdi bizi. Bir kaptan sahaya çıkınca ilk önce tribünlere bakıyor. Bu bir motivedir. Gitmeyin diyorlar. 1 kişi de olsak 5 kişide olsak, o futbolcuların peşinde olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Zonguldakspor'un peşindeyiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi