TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un resmi maçlarının yanı sıra idmanlarını yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozuk olduğu gerekçesiyle yönetim TFF'ye başvuru yaparak maçların Devrek İlçe Stadı'nda oynanmasını istemişti. TFF'den gelen yetkililer ise hem Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda hem de Devrek İlçe Stadı'nda inceleme yaparak maçların Devrek'e oynamasına karar vermişti.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 3 ay içinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın futbol oynamaya daha uygun olduğu görülüyor

12 Haziran'da başlaması öngörülen maçlar öncesinde daha iyi duruma gelecek olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda lig maçlarının oynanması bekleniyor.

Zonguldakspor yönetiminin 12 Haziran tarihinde yeniden başlaması ve seyircisiz oynanması beklenen ligler öncesinde TFF'ye maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanması için başvuruda bulunması bekleniyor.

Zonguldakspor'un ligin geri kalan 6 haftasında 1922 Konyaspor, Pendikspor ve Tarsus İdmanyurdu ile iç sahada karşılaşacak. Yönetimin maçları Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynamak için TFF'ye başvuru yapması gerekiyor.