TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor tesis yetersizliği ve idman sahası olmaması nedeniyle haftanın 4 günü idmanları Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapmak zorunda kalırken, 15 günde bir kez de resmi maçlarını oynadığı stadın zemini tamamen bozuldu.
İlk yarının tamamlanmasının ardından bakıma alınmasına rağmen dranajları tamamen tıkanan Karaelmas Kemal Köksal Stadı zemini yağan sağanak yağışın ardından su topladı. Dranajların özelliğini tamamen kaybettiği Karaelmas Kemal Köksal Stadı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin her türlü bakım yapmasına rağmen zemin bir türlü düzelmiyor.
YÖNETİM SON KARARINI BU HAFTA VERECEK
Zonguldakspor yönetimi ilk yarı resmi maçlarda zeminin kötü olması nedeniyle zorlanan takımın daha iyi zeminde oynaması ve kötü sonuçlar almaması için maçları Devrek'te oynama konusunda düşünce içine girdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin düzelmemesi durumunda yönetim TFF'ye dilekçe vererek maçları Devrek'te oynamak istediğini bildirecek. Yönetimin bu hafta içi kesin kararını vermesi bekleniyor.
Zonguldakspor TFF 2. Lig'e çıktığı ilk yıl da Devrek İlçe Stadı'nda maçlarını oynamıştı. Taraftarlar Devrek'e gidip-gelmekte zorlansa da cefakar taraftarlar Devrek'e giderek takımlarını desteklemiş, Devrek, Çaycuma, Çaydeğirmeni ve çevrelerden de gelen taraftarlar Zonguldakspor'u desteklemişti.

Editör: Pusula Gazetesi