TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor Kızılcahamam kampına yoğun bir tempo ile devam ediyor. 25 Temmuz tarihinde başlayan Kızılcahamam kampında 8 gün geride kaldı. Zonguldakspor, ilk hazırlık maçını oynadığı Sancaktepespor karşısında bir çok futbolcuya şans verdi. 0-0 tamamlanan maçta kırmızı-lacivertli ekip vasatın üstünde futbol sergiledi.

HACETTEPE İLE CUMARTESİ HAZIRLIK MAÇI VAR
Zonguldakpor, Sancektepespor ile oynadığı hazırlık maçının ardından ikinci maçını 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Hacettepespor ile Cumartesi günü Kızılcahamam Çam Hotel tesislerinde oynayacak.

FUTBOLCULARIN PERFORMANSI İYİ GÖRÜNTÜ

Kırmızı-lacivertli ekipte Sancaktepespor ile oynanan karşılaşmada özellikle Turan Yılmaz, Okan Duran, Berkan Akdeniz, Onur Uslucan ve Şevket Güngör oynadıkları futbolla göz doldurdu. İkinci yarı oyuna dahil olan genç futbolcu Berkay Ünlü'nün yanı sıra Tezcan da iyi görüntü çizdiler. Her zaman olduğu gibi Kaptan Mert Caymaz ve Hüseyin Yılmaz ile hırslı ve azimli futbolcuları ile yeni sezon öncesi umut veren futbolcular arasında yer aldılar. Tuzlaspor'dan transfer edilen Onur Uslucan'ın hızlı ve etkili futbolcu ise Teknik heyetten tam not aldı.

OKAN EKEN VE ONUR ERİŞ HAFİF SAKAT

Zonguldakspor'un gol umudu Okan Eken ve Onur Eriş kampta yaşadıkları hafif sakatlık nedeniyle Sancektepespor'a karşı oynamadılar. Teknik heyetin riske etmediği Onur ve Okan'ın Cumartesi günü oynanacak olan Hacettepe maçında oynamaları bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi