2017-2018 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz grupta lig tamamlandı. Sezona maddi manevi imkansızlıklar içinde giren Zonguldakspor ligin son karşılaşmasını deplasmanda Nazilli Belediyespor ile oynadı. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Fatih Akyel sahaya 8-9 as futbolcusundan yoksun çıktı. Bazı futbolcuların sakatlıkları nedeniyle, bazılarına ise izin verilmesi nedeniyle kırmızı-lacivertli ekipte sezon boyunca şans bulamayan gençlerin yanı sıra yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle uzun süre oynayamayan futbolcular yeraldı.

Zonguldakspor sahaya kalece Mustafa Söylemez, Burak Can Et, Sabri Ege Ömür, Şevket Güngör, Reşo Akın, Berkan Akdeniz, Hüseyin Yılmaz, Kaan Akgün, Cömert Kandemir, Ali Kemal Özkan ve Furkan Demir 11'i ile çıktı. Yedeklerde ise Sinan Ören, Mustafa Tahir Babaoğlu, Kemal Cingirt, Berkay Ünlü teknik heyetten görev bekledi.

KARŞILAŞMADA 5 GOL ATILDI
Zonguldakspor sahaya puan umutları ile çıkmasına rağmen maçın hemen 3'ncü dakikasında Serdar Eylik'in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Bu golün ardından 15'nci dakikada Zonguldakspor devre arasında Boluspor'dan kiralık olarak gelen Furkan Demir ile skoru 1-1'e getirdi. Bu gol Furkan Demir'in Zonguldakspor forması altında attığı ilk ve son gol oldu.

Nazilli Belediyespor Mert Çapar'ın attığı golle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci yarıda istediği futbolcu sergileyemeyen Zonguldakspor kalesinde 53'ncü dakikada Ali Say'ın ayağından attığı golle üçüncü golü gördü. 56'ncı dakikada ise bu kez sahneye ilk golün sahibi Serdar Eylik çıktı ve skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşma bu skorla biterken, Zonguldakspor sezonun son maçında sahadan farklı bir yenilgi ile ayrıldı.

SEZON 38 PUANLA TAMAMLANDI
Zonguldakspor sezonu 38 puanla 12'nci sırada tamamlarken, haftalar önce ligde her hangi bir iddiasının kalmaması futbolcuların da motivasyonunun düşmesine neden oldu. Zonguldakspor geçtiğimiz sezonu 47 puanla 8'ncı sırada tamamlamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi