TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da heyecanlı bekleyiş başladı. Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olarak gösterilen grup lideri Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da moraller yerinde.

Hafta başından itibaren Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik direktör Fatih Akyel nezaretinde yaptığı idmanlarla Gümüşhanespor maçına konsantre olan kırmızı-lacivertli ekip son hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Pazar günü 15.00'da oynanacak maça galibiyet parolasıyla çıkacak olan Zonguldakspor'un geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere zorlu maçlara daha iyi motive olması, lider Gümüşhanespor maçı öncesi galibiyet umutlarını artırıyor.

GÜMÜŞHANE BOLU'DA 1 HAFTADIR KAMP YAPIYOR
Zonguldakspor ile oynayacağı maça büyük önem veren Gümüşhanespor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı Niğde Belediyespor maçının ardından kente dönmeyerek Bolu'da kampa girdi. Gümüşhanespor 1 haftadır kamp yaptığı Bolu'dan Zonguldak'a gelecek.

ZONGULDAK'A ENDİŞELİ GELECEKLER

Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Gümüşhanespor, liderliği kaptırmamak için büyük önem verdiği Zonguldakspor maçına endişeli çıkacak. Zonguldakspor'un iç sahada başarılı olması rakibi tedirgin ediyor. Gümüşhanespor bugüne kadar oynadığı 29 karşılaşmada 17 galibiyet, 5 beraberlik ve 7yenilgi alarak topladığı 56 puanla liderlik koltuğunu elinde bulundururken, rakip kaleleri 46 kez havalandırmış, kalesinde ise 24 gol görmüş.

Zonguldakspor ise 29 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 yenilgi ile topladığı 35 puanla ligin 12.sırasında bulunuyor. Elmas rakip kaleleri 23 kez havalandırırken, kalesinde ise 30 gol gördü. Kırmızı-lacivertli ekipte Kaptan Mert Caymaz ve Okan Eken'in cezalı olması teknik heyeti endişelendiren tek sorun.

Editör: Pusula Gazetesi