TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Kırmızı-lacivertli ekip ikinci yarının ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 0-0'lık beraberliğin ardından İstanbul deplasmanında Pendik ile de yine aynı skorla 0-0 berabere kaldı. Son iki maçta gol atamamasına karşın kalesinde gol de görmeyen Zonguldakspor önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçında gol yada goller atarak sahadan 3 puanla ayrılmak ve çıkışa geçmek istiyor.

BANDIRMA MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Zonguldakspor Cumartesi günü oynadığı Pendik maçının ardından kente dönerken Pendik maçında ilk 11'de oynamayan futbolcular Pazartesi günü idman yaptı. Kırmızı-lacivertli ekip tam kadro olarak Bandırma maçı hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacak.

22 PUANLA 11'NCİ SIRADAYIZ

Zonguldakspor ligde bugüne kadar oynadığı 19 karşılaşmada 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak topladığı 22 puanla ligin 11'nci sırasında kendine yer buldu. Elmas bu maçlarda rakip kaleleri 21 kez havalandırırken, kalesinde ise 26 gol gördü.

YENİ TRANSFERLER UYUM SÜRECİNDE
Zonguldakpor'un devre arasında transfer ettiği solbek Mehmet Öztonga, sağ bek Semih Karadeniz ve orta saha oyuncusu Mustafa Öztürk takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Cahit Terzi üç futbolcuya da Pendik karşısında ilk 11'e şans vermezken, Semih ve Mustafa oyuna ikinci yarı dahil oldular.

Editör: Pusula Gazetesi