TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldaspor sezonun başlamasına 16 gün kala Kızılcahamam'da kampa giriyor. Kırmızı-lacivertli ekip maddi sorunlar nedeniyle kadro oluşturmakta geç kalmasına rağmen Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve yönetim kurulu üyeleri iyi bir kadro oluşturmak için müthiş bir telefon trafiği yaşıyor. İç transferde 3 futbolcu ile anlaşmaya varan yönetim, dış transferde ise Emre Kara gibi tecrübeli bir ismi kadrosuna dahil etti, Kayserispor'dan ise 3 genç oyuncu aldı. Geçtiğimiz sezondan sözleşmeleri devam eden Tezcan Gökmen'in yanı sıra 4 futbolcu da kamp kadrosuna dahil edilecek.

KAMP KIZILCAHAMAM'DA CUMA BAŞLAYACAK, 1 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
Zonguldakspor Perşembe günü başlaması planlanan yeni sezon çalışmalarına Kızılcahamam'da yapacağı kamp ile hazırlanmayı planlarken, kampın Cuma günü başlaması bekleniyor. Kırmızı-lacivertli ekip 15 günlük bir kamp yapacak. Kamp boyunca öncelikle fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yapılacak, en fazla 1 hazırlık maçı oynanacak.

ELMAS DİREKT OLARAK İNEGÖL'E GİDECEK
Zonguldakspor Kızılcahamam'da yapacağı 15 günlük kampın ardından 20 Eylül tarihinde deplasmanda oynayacağı İnegöl maçında direkt olarak Kızılcahamam'dan gidecek.

MUHTEMEL KAMP KADROSU ŞÖYLE:

Zonguldakspor'da şu anda 13 futbolcu bulunuyor. Yönetim ve teknik heyet bu sayıyı kampta 24'ye çıkarmayı planlarken, iskelet kadroyu kampta oluşturacak.

İç transferde Sinan Ören, Hakan Çevik, Berkan Akdeniz, dış transferde Emre Kara, Kayserispor'dan transfer edilen Ömer Memiş, Adem Doğan ve Furkan Polat. Sözleşmeleri devam eden Tezcan Gökmen, Muhammet Sait Özvardar. Sezer Taşkolu, Yiğit Karaman, Egemen Yaylı.