TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da hazırlıklar sürüyor. Pazar günü saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçını Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Zonguldakspor 10 günlük Antalya kampı ile devre arası hazırlık kampını da iyi değerlendirerek ikinci yarıya hazır hale gelmişti. Salı gününden itibaren kendi tesislerinde çalışmalara başlayan Zonguldakspor kötü hava koşulları nedeniyle Salı ve Çarşamba gününü Fener Sentetik Sahada çalışarak değerlendirmişti.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR MAÇI PROVASI YAPILDI

Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının provasını gerçekleştirdi. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor ardından çift kala maç yaparak Manisa maçında uygulayacağı teknik ve taktikleri denedi. Futbolcuların arzulu ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi.

YENİLERİN LİSANSI HENÜZ ÇIKMADI
Zonguldakspor'da yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yeni transfer edilen Mehmet, Mustafa ve Semih'in yanı sıra ilk yarı Zonguldakspor ile idmanlara çıkan Eskişehirsporlu genç golcü Tezcan'ın da lisansları henüz çıkarılamadı. Yönetim krizi çözmek için yoğun bir çalışma içine girdi. Öte yandan dizinde sakatlığı bulunan golcü futbolcu Okan Eken'in Manisa Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giymesinin imkansız olduğu öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi