TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldaspor hakem hatalarıyla 2-0 yenildiği Samsunspor maçını unutarak deplasmanda oynayacağı 1922 Konyaspor maçına hazır. Kırmızı-lacivertli ekip son idmanda teknik taktik ve şut çalışması yaparken, futbolcuların oldukça arzulu ve istekli oldukları gözlendi.

9 puanla son sıralarda bulunan rakip 1922 Konyaspor sahasında kazanmak isteyecek. Zonguldakspor ise deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla ön plana çıkıyor. 90 dakika büyük çekişmeye sahne olacak karşılaşmada kazanan takım Zonguldakspor'un olması bekleniyor.

TARAFTAR KONYA'YA DA GİDECEK
Zonguldakspor taraftarı son yıllarda takımına iç ve dış sahada destek veriyor, yalnız bırakmıyor. Kırmızı-lacivertli taraftarla Konya deplasmanında da takımlarını 90 dakika destekleyecek.

HAKAN: "KONYA ÖNEMLİ BİR DEPLASMAN"

Zonguldakspor'un takım kaptanı Hakan Çevik maçı değerlendirerek, ''Samsunspor maçını geride bıraktık. O maçı unuttuk. Önümüzde Konyaspor maçı var. Deplasmanda daha iyi puanlar aldığımızı sizde iyi biliyorsunuz. İnşallah buradan 3 puan alarak ilk 5 hedefinden kopmamak istiyoruz. Önemli ve zor bir deplasman. Takım bu hafta gerektiği gibi çalışmalarını yaptı. İnşallah deplasmandan 3 puanla dönerek taraftarımızı camiamızı mutlu etmek istiyoruz'' dedi.

BERKAN: "3 PUAN HEDEFLİYORUZ"

Berkan Akdeniz, "İnşallah hocam görev verirse bu hafta ilk 11'de oynayacağım. Samsunspor maçını geride bıraktık. Önümüzde zorlu bir Konyaspor maçı var. Alt sıralarda bulunması hiç önemli değil. Her takım herkesi yenebilecek düzeyde. O yüzden biz 3 puan için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi