TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Kızılcahamam kampının ikinci gününü geride bıraktı. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Cahit Terzi takıma günde çift idman yaptırarak yeni sezona hazırlıyor. Sabah ve akşam olmak üzere futbolcuların adeta pestilini çıkaran Cahit Terzi futbolcuların performansından da son derece memnun olduğunu söyledi.

HAZIRLIK MAÇLARI CUMA KESİNLİK KAZANACAK
Kızılcahamam'da en az 2 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını belirten Cahit Terzi kampta hangi takımlarla ne zaman hazırlık maçı oynayacaklarına Cuma günü karar vereceklerini söyledi. Terzi bu maçlarda eksikleri görme fırsatı bulacaklarını da ifade etti.

"AVANTAJIMIZ İSKELET KADRO"

Terzi "Bizim en büyük avantajımız mevcut kadroyu korumak, üstüne Okan Eken, Turan Yılmaz gibi isimleri takviye yapmak oldu. Ayrıca transfer ettiğimiz oyuncular da kaliteli. Kadroya 2 oyuncu daha dahil etmeyi planlıyoruz" dedi.

SAKATLIK SORUNU YOK
Kızılcahamam kampına tüm futbolcuların katıldığını ve eksiksiz çalıştıklarını belirten Teknik Patron Cahit Terzi bugüne kadar her hangi bir sakatlık geçirmediklerini, sorunsuz bir kamp yaptıklarını söyledi.

TUZLUSPORLU ONUR SEVİNDİRDİ
Zonguldakspor'un Tuzlaspor'dan transfer ettiği 26 yaşındaki Onur Uslucan'ın kampta çok iyi performans gösterdiğini belirten Terzi Onur'un kendileri için büyük kazanç olduğunu söyledi. Ali Akburç'un da çok kaliteli futbolcu olduğunu belirten Terzi, "Ali Akburç geçtiğimiz sezon yaşadığı adele sakatlığını tamamen attı. Üst düzey bir futbolcu. Bize çok büyük katkısı olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi