Zonguldak Futboluna yıllarca hizmet veren Üzülmez Gönül Alışır Sahası yıllardır atıl durumda bekliyor. Zonguldakspor saha ve tesis yeri ararken, Üzülmez Gönül Alışır sahasının bu durumda olması büyük tepkilere neden olmuştu. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in geçtiğimiz günlerde Tesis için Üzülmez Gönül Alışır Sahası ve yanındaki sosyal tesisler için girişimleri olduğunu söylemişti.

ÜZÜLMEZ GÖNÜL ALIŞIR SAHASI TTK'DAN ALINDI

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Zonguldakspor'a verilmesi gündemde olan Üzülmez Gönül Alışır sahasını bünyelerine kattıklarını söyledi. Karayılmaz "Üzülmez Gönül Alışır sahası uzun süredir atıl durumdaydı. Bizlerde bu durumdan çok rahatsız oluyorduk. Zaten tesis sıkıntısı çekiyorduk. Bu saha TTK' ya aitti. Bizlerde iletişime geçerek uzun uğraşlar sonucunda orayı da bünyemize kattık. Üzülmez Gönül Alışır sahasınıyenileyerek sentetik saha yapacağız. Bu anlamda da bir nebze olsun amatör sporlar nefes alacak" dedi.

FENER KÜÇÜK SAHADA SENTETİK OLACAK

Karayılmaz Fener sahasında üst bölümünde bulunan küçük toprak saha için ise "Fener sahasında bulunan toprak sahayı da bünyemize kattık. İhale aşamasında şuan. İnşallah o iki sahayla birlikte amatör sporlar iyice nefes alacak" şeklinde konuştu.

KARAYILMAZ VE YÜKSEL SU SPORLARI MERKEZİ'Nİ İNCELEDİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Kozlu İlçe Müdürü Akif Başdağ ve Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel Kozlu İlçesi'nde yapılacak olan Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Editör: Pusula Gazetesi