TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kötü günler geçiren Zonguldakspor yeni bir çıkış arıyor. Sezonun ilk 6-7 haftasında gösterdiği başarılı performansla gerek teknik heyet, gerekse futbolcular taraftardan büyük alkış aldı. Ancak son 4 haftadaki performans moralleri bozdu.

İSTANBUL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Zonguldakspor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başladı. 16.00'da gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor'da futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Isınma hareketlerinin ardından gruplar halinde çalışan futbolcular idmanda daha çok kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.

PENDİK MAÇI TELAFİ GÖZÜYLE BAKILIYOR

Zonguldakspor Pendik ile oynayacağı karşılaşmaya telafi maçı olarak bakıyor. Son 4 maçta suskun kalan Elmas, Pendik maçına konsantre olarak alacağı galibiyetle 4 haftada alınan sonuçları unutturmak istiyor. Yeni bir galibiyet serisi hedefleyen Zonguldakpor teknik heyeti ve futbolcular devre arasına kadar en yüksek puanları alarak ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyor.

PENDİK İLE PUANLARIMIZ AYNI

Zonguldakspor ile Pendikspor 19'ar puanla sıralanıyor. Her iki takımda oynadıkları 13 maçtan 5'er galibiyet, 4'er beraberlik ve 4'er yenilgi aldı. Zonguldakspor rakibine oranla +2 averaja sahip olması nedeniyle 9'ncu sırada bulunurken, Pendik ise aynı puanla 10'ncu sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi