TFF 2. Lig Beyaz Grup'da zirve mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor'un Pazar günü oynayacağı kritik Samsunspor m açı öncesinde taraftar bütünleşti, kenetlendi.

Genç Zonguldak ve Ultras Elmas taraftar grupları bugün bir araya gelerek Pazar günü bir aynı tribünde takımı destekleme kararı aldı. Taraftarlar Kapalı tribün sol bölümde toplanacak, tek ses olacak.

TARAFTAR GRUPLARI AÇIKLAMA YAPTI
Ultras Elmas taraftar Grubu ve Genç Zonguldaklılar Taraftar Grubu liderleri bugün bir araya gelerek konu hakkında basın açıklaması yaptı.

Genç Zonguldaklılar'dan Taner Aslantürk, Zeki Beybeyoğlu, Mustafa Yılmaz, Ultras Elmas'tan ise Miraç Balcı ve Bora Amasralı yaptıkları ortak basın açıklamasında Samsunspor maçının Zonguldakspor için büyük önem taşıdığını, rakip üzerinde baskı yaratmak amacıyla Samsunspor yedek kulübesi arkasında bir araya gelerek 90 dakika tezahuratları ile rakibi baskı altına alıp, kendi takımlarına moral vereceklerini söylediler.

SAMSUN TARAFTARI AĞIRLANACAK
Taraftar grupları rakip takım Samsunspor taraftarının da Zonguldak'a geleceğini ve Samsunspor taraftarını karşılayarak en iyi şekilde ağırlayacaklarını, Zonguldak'ın misafirperverliğini göstereceklerini söylediler.

ZONGULDAKLILARA ÇAĞRI
Tribün liderleri ayrıca tüm Zonguldakspor taraftarlarına seslenerek Pazar günü tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika susmadan takımı desteklemelerini istediler.

ZEKİ BEYBEYOĞLU: "CUMHURUYET BAYRAMINI KUTLUYORUM"

Genç Zonguldak tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, ''Cumhuriyet Bayramımız tüm ulusumuz ve ülkemiz adına kutlu olsun. Burada ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle birleştik. Amacımız takımımızın iyi gitmesi ve Samsunspor maçı. Bizlerde oturup ne yapacağız diye karar verdik. Tek yumruk olup Zonguldakspor pankartı altında takımımıza destek vereceğiz. Bun un için de buradan düğmeye basıyoruz. Herkesi Pazar günü oynanacak olan Samsunspor maçına bekliyoruz'' dedi.

BİRAÇ BALCI: "DAHA GÜÇLÜ TRİBÜN YAPIYORUZ"

Ultras Elmas Tribün lideri Miraç Balcı ''Deplasmanlarda birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu biliyoruz. İstedik ki hafta sonu önemli maçta tek pankart olup daha güçlü bir sesle tribün yapmak. Güzel bir tribün yapmak. Zaten arkadaşlar gerekeni söyledi. Umuyorum ki hafta sonu stadyum dolacak. Bizde elimizden geleni yapıp hafta sonu galip geleceğiz'' ifadelerini kullandı.

TANER ASLANTÜRK: "SEN-BİZ YOK, ZONGULDAKSPOR VAR"

Genç Zonguldak tribün lider Taner Arslantürk, maçı alıp play off yolunda ilermek istediklerini belirterek, ''Samsunspor takımı iyi takım. Taraftarı da var. Bizlerde kapalı da birleşme kararı aldık. Onlarda sol da iyi bir tribnde oldukları iyi tribün yapıp birleşme kararı aldık. Maçı alıp play off yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı 90 dakikasını erteleyip gelmesini bekliyoruz. Siz biz yok Zonguldakspor var" dedi.

BORA AMASRALI; "İNŞALLAH 3 PUAN ALACAĞIZ"

Bora Amasralı,''Ben buradan taraftara seslenmek istiyorum. Pazar günü susan adam memlektine ihanet etmiş olur. Yanlış yapmış olur. Biz 90 dakika boyunca takımımızı destekleyeceğiz İnşallah 3 puanı da alacağız.'' dedi.

MUSTAFA YILMAZ: "ARMA İÇİN 90 DAKİKA BAĞIRACAĞIZ"

Genç Zonguldak tribün lideri Mustafa Yılmaz, arma için 90 dakika bağıracaklarını söyleyerek, ,''Öncelikle hepinize teşekkr ederiz. Arkadaşlarımız gerekeni söyledi. Öncelikle bu birleşmeyi fırsat bilip dedikoduları kapatmak istiyoruz. Kimse yalandan çıkıp dedikodu yapmasın. Bu beraberlik takımımıza artı olacağını düşünüyoruz. Çünkü burda olay tamamen arma. Arma içi 90 dakika bağıracağız. 27 yıl aradan sonra Karadeniz derbisinde karşılaşıyoruz. İnşallah ilk mağlubiyetlerini de biz onlara yaşatacağız. Ama kardeşlik çercevesinde olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi